Muurstickers van That’s Mine

De muurstickers van het merk That’s Mine fleuren de slaapkamer van jouw kleintje helemaal op! Je vindt deze stickers in verschillende thema’s bij Baby’s en Bijters. Welk ontwerp is jouw favoriet? Maak een keuze uit het aanbod en ontvang de stickers snel in huis.

Een vrolijke kinderkamer met de muurstickers van That’s Mine

Is de kamer van je baby helemaal af, maar mist er nog iets vrolijks op de muur? Of wil je de huidige kinderkamer juist een compleet andere look geven? Wat je reden ook is: de muurstickers van That’s Mine zijn altijd een geweldige toevoeging aan de kamer. De ontwerpen zijn in prachtige uitvoeringen verkrijgbaar, van dieren tot schelpen en auto’s. Vanwege deze diversiteit vind je dus altijd stickers die passen bij het thema van de kamer van jouw kleintje. De stickers hechten zeer goed aan de muur en laten geen sporen na; perfect als je de stickers in de toekomst op een andere plek op de muur wilt plakken.

Kies jouw favoriete producten en bestel

Baby’s en Bijters is dé webshop voor babyproducten van hoogstaande merken, van bijtringen van Lanco Toys tot swaddles van Mushie en van siliconen drinkbekers van The Cotton Cloud tot muurstickers van That’s Mine. Heb je jouw favoriete producten gevonden? Bestel deze dan direct in onze webshop en ontvang ze snel in huis. Voor het beantwoorden van vragen of het geven van advies staan we altijd voor je klaar. Je bereikt ons snel en gemakkelijk als je een e-mail stuurt naar babysenbijters@gmail.com.  

Muurstickers

Sorteren op: