Duurzame siliconen bijtfiguren bestellen

Wil jij graag originele, siliconen bijtfiguren bestellen voor jouw baby? Maak een keuze uit ons ruime aanbod unieke figuren. Onze producten zijn grondig getest en gecertifieerd. Originaliteit, veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Unieke siliconen bijtfiguren bestellen voor jouw kleintje

De siliconen bijtfiguren die je in onze webshop kunt bestellen, zorgen voor pijnverlichting bij doorkomende tandjes en zijn ontzettend leuk als een vorm van speelgoed. Ook wordt het tandvlees gemasseerd. Kies bijvoorbeeld een van de prachtige figuren van het Deense merk Natruba. Deze mooie items zijn handgemaakt van natuurlijk rubber uit Sri Lanka. De producten zijn honderd procent natuurlijk, milieuvriendelijk en niet giftig. Daarnaast bieden we diverse kleuren bijtveren aan. De bijtveren, die je exclusief in Nederland bij Baby’s en Bijters bestelt, zorgen voor pijnverlichting en bevorderen de motoriek van je kleintje. Dit komt door de unieke vorm en de verschillende structuren van de bijtveren.

Maak een keuze uit ons ruime aanbod

Bij ons kun je de meest unieke siliconen bijtfiguren bestellen! Daarnaast bieden we een hoop andere leuke producten aan voor je baby. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment aan Mushie swaddles, schattige speentjes en siliconen slabbetjes. Heb je vragen over de siliconen bijtfiguren die je bij ons kunt bestellen? Stuur ons dan een bericht. Je bereikt ons door te mailen naar babysenbijters@gmail.com. We beantwoorden graag al je vragen! 

Bijtfiguren en bijtringen

Sorteren op: