Siliconen kommetje

Een siliconen kommetje is perfect om het eten van je kleintje in op te dienen. De hoge randen zorgen er namelijk voor dat voedsel niet snel uit het bakje glijdt, waardoor er minder troep ontstaat. Bovendien hebben kommetjes een goede grip. Je kunt bij Baby’s en Bijters verschillende siliconen babykommetjes bestellen, bijvoorbeeld van het merk That’s Mine. Ontdek het aanbod!

Smullen van een siliconen kommetje

Je vindt in ons aanbod siliconen drinkbekers van diverse merken. Een siliconen drinkbeker van het merk The Cotton Cloud bijvoorbeeld is ontworpen met twee oren, waardoor je baby de beker heel gemakkelijk kan vasthouden. Verder zit er antislipmateriaal aan de onderkant van de beker. Dit reliëf maakt dat de drinkbeker niet zomaar omvalt. Deze bekers bevatten verder geen BPA, BPS, BPF, ftalaat of PVC en zijn dus volledig veilige producten. Wil je nóg meer gemak tijdens het eten en drinken met je baby? De slabbetjes tegen het kwijlen uit onze collectie zijn ideaal!

Ontdek meer producten van siliconen

Ben jij ook fan van siliconen producten voor je kindje? Dan zit je bij Baby’s en Bijters helemaal goed. Naast siliconen babykommetjes kun je bij ons namelijk nog veel meer producten van siliconen bestellen, waaronder:

Siliconen slabbers

Siliconen babybordjes

Siliconen bijtfiguren

Besluit vandaag nog de leukste siliconen babykommetjes te bestellen

Ben je de inventaris aan producten voor je baby aan het uitbreiden? Een siliconen kommetje mag niet ontbreken. Besluit vandaag nog om een van de siliconen kommetjes uit onze collectie te bestellen en ontvang deze binnen een tot drie dagen al in huis. Als je het prettig vindt om advies te ontvangen of je hebt vragen over een siliconen kommetje, dan staan we altijd klaar om je te helpen. Neem in dit geval eenvoudig contact met ons op via babysenbijters@gmail.com.