Siliconen drinkbeker voor je baby

Een siliconen drinkbeker maakt het voor je baby een stuk gemakkelijker om te drinken. Baby’s en Bijters heeft een ruim en divers aanbod aan drinkbekers, welke geselecteerd is op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. De bekers zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Maak het eetsetje van je baby compleet!

De perfecte siliconen drinkbeker voor jouw baby

Je vindt in ons aanbod siliconen drinkbekers van diverse merken. Een siliconen drinkbeker van het merk The Cotton Cloud bijvoorbeeld is ontworpen met twee oren, waardoor je baby de beker heel gemakkelijk kan vasthouden. Verder zit er antislipmateriaal aan de onderkant van de beker. Dit reliëf maakt dat de drinkbeker niet zomaar omvalt. Deze bekers bevatten verder geen BPA, BPS, BPF, ftalaat of PVC en zijn dus volledig veilige producten. Wil je nóg meer gemak tijdens het eten en drinken met je baby? De slabbetjes tegen het kwijlen uit onze collectie zijn ideaal!

Kies jouw favoriete producten uit

Baby’s en Bijters is dé webshop met de leukste en uniekste babyproducten. Van een siliconen drinkbeker voor je baby tot toffe luiertassen en vrolijke muurstickers: je vindt het bij ons allemaal! Heb je jouw favoriete producten gevonden? Bestel deze dan direct online. Als je vragen hebt of advies wenst over ons assortiment, dan helpen we je graag. Neem in dit geval gerust contact met ons op via babysenbijters@gmail.com.