Siliconen drinkbeker voor je kind

Een siliconen drinkbeker maakt het voor je kind een stuk gemakkelijker om te drinken. Baby’s en Bijters heeft een ruim en divers aanbod aan drinkbekers, die geselecteerd zijn op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en verkrijgbaar zijn in diverse vrolijke kleuren, waaronder Wild Rose, Jade en Smokey Blue. Voeg een kleurrijke drinkbeker toe aan je keukenkast en maak het eetsetje van je kindje compleet!

De perfecte siliconen drinkbeker voor jouw kind

Wil je een siliconen drinkbeker voor je kind bestellen? Kies dan bijvoorbeeld voor een van de bekers van The Cotton Cloud. Een siliconen drinkbeker van het merk The Cotton Cloud is ontworpen met twee oren, waardoor je kleintje de beker heel gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de onderkant van de beker voorzien van antislipmateriaal. Dit reliëf maakt dat de drinkbeker niet zomaar omvalt. Deze bekers bevatten verder geen BPA, BPS, BPF, ftalaat of PVC en zijn dus volledig veilige producten.

Kies voor een CE-gecertifieerd drinkbekertje

Baby’s en Bijters is dé webshop met de leukste en uniekste babyproducten. Van een siliconen drinkbeker voor je kind en ander kinderservies tot vrolijke muurstickers en badjasjes: je vindt het bij ons allemaal! Heb je jouw favoriete producten gevonden? Bestel deze dan direct online. Als je vragen hebt over ons assortiment, helpen we je graag. Neem in dit geval gerust contact met ons op via babysenbijters@gmail.com.