Babybestek van That’s Mine bestellen

Een handig en mooi siliconen slabbetje bestellen, doe je bij Baby’s en Bijters! Je kunt bij ons diverse slabbetjes in de mooiste kleuren online bestellen. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken en vrij van schadelijke stoffen. Het handige kommetje onderaan de slab vangt voedsel en kwijl op, zodat dit niet op de grond of tafel valt. Dat scheelt weer een rondje schoonmaken! Welke siliconen slab ga jij voor jouw baby bestellen? Ontdek het diverse aanbod.

Een veilig siliconen slabbetje van topkwaliteit bestellen

De eerste zelfstandige hapjes van je kleine zijn een mooie en bijzondere stap in de ontwikkeling. Door het babybestek van That’s Mine te bestellen, help je je kind een handje. Het bestek is gemaakt van roestvrijstaal en heeft siliconen handgrepen, die zacht en prettig in de hand liggen. De producten zijn verder 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten. Je kunt het bestek gewoon in de vaatwasser doen. Wil je meer siliconen producten in huis halen die je kind kan gebruiken tijdens het eten en drinken? Bekijk dan ook eens ons aanbod:

Siliconen bakjes en kommetjes

Siliconen bordjes

Siliconen slabbetjes

Haal deze handige producten nu in huis

De producten in de webshop van Baby’s en Bijters zijn stuk voor stuk geselecteerd op veiligheid en kwaliteit. Daarom kun je bij ons deze fijne besteksetjes van That’s Mine bestellen! Plaats je bestelling eenvoudig online en ontvang deze snel in huis. Heb je vragen over de producten of wil je advies? We staan graag voor je klaar. Je komt snel en gemakkelijk in contact met ons via babysenbijters@gmail.com.