Babybestek bestellen

Met het babybestek dat je bij Baby’s en Bijters kunt bestellen, leert je kleintje voor het eerst zelfstandig eten. De bestekset van het prachtige merk The Cotton Cloud, die je vindt in ons assortiment, voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen, is superzacht en om deze reden zeer geschikt voor kwetsbaar tandvlees.

Stijlvol en praktisch babybestek online bestellen

De eerste zelfstandige hapjes van je kleine zijn een mooie en bijzondere stap in de ontwikkeling. Door zacht, maar onverwoestbaar babybestek te bestellen, help je je kind een handje. Het bestek is gemaakt van siliconen en heeft handgrepen die zacht en prettig in de hand liggen. De producten zijn verder 100% vrij van BPA, BPS, BPF, ftalaat of PVC. Je kunt het bestek gewoon in de vaatwasser doen. Wil je meer siliconen producten in huis halen die je kind kan gebruiken tijdens het eten en drinken? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan:

Siliconen bakjes en kommetjes

Siliconen bordjes

Siliconen slabbetjes

Kies voor veilig en eindeloos eetplezier

De producten van Baby’s en Bijters zijn stuk voor stuk geselecteerd op veiligheid en kwaliteit. Wil je babybestek bestellen of ben je geïnteresseerd in een ander product? Plaats je bestelling eenvoudig online en ontvang deze snel in huis. Heb je vragen over onze collectie? Neem dan contact met ons op via babysenbijters@gmail.com.