Een mooi siliconen slabbetje online bestellen

Een handig en mooi siliconen slabbetje bestellen doe je bij Baby’s en Bijters! Wij hebben diverse slabben in de mooiste kleuren. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn vrij van schadelijke stoffen. Het handige kommetje onderaan de slab vangt voedsel en kwijl op, zodat dit niet op de grond valt. Dat scheelt weer een rondje schoonmaken!

Kies ervoor om een handige siliconen slabbetje bij ons te bestellen

Door een siliconen slabbetje bij ons te bestellen, weet u zeker dat u een veilig en duurzaam product in huis haalt. De slabben zijn gemaakt van voedselveilige siliconen. Daarnaast zijn ze BPA-vrij en bevatten ze geen ftalaten. De siliconen slabben zijn in verschillende maten verstelbaar. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf zes maanden tot vier jaar. Je wast de slabben gemakkelijk af in het bovenste rekje van de vaatwasser of met een mild sopje. Ze zijn bestand tegen vlekken en nemen geen vocht op. Onze slabben zijn daarom multifunctioneel.

Bestel een handige siliconen slab

Wanneer je besluit om een kwalitatief hoogwaardig siliconen slabbetje bij ons online te bestellen, maak je het jezelf en je baby een stuk gemakkelijker. Heb je vragen over onze slabbetjes of andere producten, zoals onze bijtringen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door een mail te sturen naar babysenbijters@gmail.com. Wij helpen je graag verder. Besluit vandaag nog om een handig siliconen slabbetje online te bestellen!

Siliconen slabbers

Sorteren op: