Een mooi siliconen slabbetje online bestellen

Een handig en mooi siliconen slabbetje bestellen, doe je bij Baby’s en Bijters! Je kunt bij ons diverse slabbetjes in de mooiste kleuren online bestellen. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken en vrij van schadelijke stoffen. Het handige kommetje onderaan de slab vangt tijdens de maaltijd de geknoeide etensresten op, zodat deze niet op de grond of tafel vallen. Dat scheelt weer een rondje schoonmaken! Welke siliconen slab ga jij voor jouw baby bestellen? Ontdek het diverse aanbod.

Een veilig siliconen slabbetje van topkwaliteit bestellen

Door een siliconen slabbetje bij Baby’s en Bijters te bestellen, weet je zeker dat je een veilig en duurzaam product in huis haalt. De slabbetjes in ons online assortiment zijn namelijk gemaakt van voedselveilige siliconen. Daarnaast zijn ze BPA-vrij en bevatten ze geen ftalaten. Een fijn gegeven als je veiligheid belangrijk acht bij het bestellen van een siliconen slab voor jouw baby! De siliconen slabben zijn in verschillende maten verstelbaar. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf zes maanden tot vier jaar. Je wast de slabben gemakkelijk af in het bovenste rekje van de vaatwasser of met een mild sopje. Een andere reden om een siliconen slab voor jouw baby bij ons te bestellen, is dat deze bestand zijn tegen vlekken en geen vocht opnemen. De slabbetjes in onze online winkel zijn daarom multifunctioneel. Wil je, naast een slab, meer producten van siliconen voor jouw baby bestellen? Ontdek dan ook ons aanbod:

• Siliconen drinkbekers

Siliconen bakjes en kommetjes

Siliconen babybordjes

Bestel slabbetjes van siliconen direct online

Wanneer je besluit om een kwalitatief hoogwaardig siliconen slab bij ons online te bestellen, maak je het jezelf en je baby een stuk gemakkelijker. Kies er vandaag nog voor om een handig siliconen slabbetje online bij ons te bestellen en ontvang deze binnen één tot drie dagen al in huis! Heb je vragen over de slabbetjes in ons online aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar babysenbijters@gmail.com. Wij helpen je graag verder.

Siliconen slabbers