Een schattig speendoekje bestellen

Door een speendoekje bij ons te bestellen, zorg je ervoor dat je de speen van je kleintje niet meer kwijtraakt. Een speendoekje bevestig je aan de speen van je baby. Het doekje is ook te gebruiken als knuffeldoekje en speelgoed. De doekjes zijn heerlijk zacht en geven je kindje een vertrouwd gevoel.

Kies ervoor om een veelzijdig speendoekje te bestellen

Een speendoekje is onmisbaar wanneer jouw kleintje een speen gebruikt. Bij Baby’s en Bijters kun je gemakkelijk een uniek speendoekje bestellen. Bij ons vind je diverse speendoekjes van het merk Fabelab. Deze doekjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en heerlijk zacht. De productie met biologisch katoen betekent ook dat de doekjes vrij zijn van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid. De doeken zijn ook te gebruiken als knuffel en je baby kan er leuk mee spelen. Naast de speendoekjes van Fabelab, hebben wij diverse andere mooie speendoekjes in ons aanbod. Neem snel een kijkje en beoordeel zelf welke het beste bij jou en jouw baby past.

Geef jouw kleintje een vriendje voor altijd

Door een speendoekje bij ons te bestellen, geef je jouw baby een vriendje voor het leven. Doordat je de doekjes gemakkelijk vastmaakt aan de speen, heeft je kindje zijn favoriete knuffel én speen altijd bij de hand. Heb je vragen over deze of onze andere producten, zoals onze bijtproducten voor jouw kind? Je kunt altijd een e-mail sturen naar babysenbijters@gmail.com.

Speendoekjes