Een schattig speendoekje bestellen

Door een speendoekje bij ons te bestellen, zorg je ervoor dat je de speen van je kleintje niet meer kwijtraakt. Een speendoekje bevestig je aan de speen van je baby. Het doekje is ook te gebruiken als knuffeldoekje en speelgoed. De doekjes zijn heerlijk zacht en geven je kindje een vertrouwd gevoel.

Kies ervoor om een veelzijdig speendoekje te bestellen

Een speendoekje is onmisbaar wanneer jouw kleintje een speen gebruikt. Je raakt een speen namelijk snel kwijt. Zonder speen is het soms lastig om je baby rustig te krijgen. Bij Baby’s en Bijters kun je gemakkelijk een uniek speendoekje bestellen. Bij ons vind je diverse speendoekjes van het Nederlandse merk Hektik. De producten van dit merk worden met grote zorg handgemaakt in Rotterdam. Deze speendoekjes zijn Oeko-tex 100 gecertificeerd. Dit betekent dat het textiel van dit product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid. De doeken zijn ook te gebruiken als knuffel en je baby kan er leuk mee spelen.

Geef jouw kleintje een vriendje voor altijd

Door een speendoekje bij ons te bestellen, geef je jouw baby een vriendje voor het leven. Deze knuffel blijft voor altijd zijn of haar maatje, ondanks de driftbuien. Doordat je de doekjes gemakkelijk vastmaakt aan de speen, heeft je kindje zijn favoriete knuffel én speen altijd bij de hand. Heb je vragen over deze of onze andere producten, zoals onze bijtproducten? Je kunt altijd een e-mail sturen naar babysenbijters@gmail.com.