Een leuk speenkoord voor je baby bestellen

Wil je een prachtig speenkoord voor je baby bestellen? Bij Baby’s en Bijters vind je unieke speenkoorden met een mooi design, die ervoor zorgen dat je de speen van je kleintje niet meer kwijtraakt. De speen valt bovendien minder snel op de grond, waardoor het koord voor meer hygiëne zorgt, en is eenvoudig te reinigen.

Kies ervoor om een veelzijdig speenkoord voor je baby te bestellen

Wanneer je besluit om een multifunctioneel speenkoord voor je baby te bestellen bij Baby’s en Bijters, haal je een kwalitatief hoogwaardig product in huis. De siliconen speenkoorden bestaan uit honderd procent gecertificeerde, niet-giftige stoffen (vrij van BPA, cadmium, ftalaten, PVC en lood) en de clips zijn gemaakt uit onbehandeld Duits beukenhout. Bovendien voldoen de producten aan de Europese norm, wat betekent dat ze 100% veilig zijn.

Haal een handig speenkoord in huis

Door een speenkoord bij ons te bestellen, weet je altijd waar de speen van je baby is gebleven. Wil je tevens een speendoekje aan de speen bevestigen? Ook dit product vind je in ons assortiment aan bijtspeelgoed van onze webshop. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan plaats je je bestelling eenvoudig online en ontvang je deze al binnen één tot drie dagen in huis. Wanneer je vragen hebt over onze bijtproducten voor jouw kindje, bereik je ons via babysenbijters@gmail.com.