Een leuk speenkoord bestellen

Ben jij op zoek naar een prachtig speenkoord dat je eenvoudig online kunt bestellen? Bij ons vind je unieke speenkoorden waardoor je de speen van je kleintje niet meer kwijtraakt. De speen valt minder snel op de grond, waardoor een speenkoord voor meer hygiëne zorgt. Wij maken het mogelijk om een multifunctioneel speenkoord eenvoudig online te kunnen bestellen.

Kies ervoor om een veelzijdig speenkoord bij ons te bestellen

Wanneer je besluit om een speenkoord bij ons te bestellen, haal je een kwalitatief hoogstaand product in huis. De siliconen speenkoorden bestaan uit honderd procent gecertificeerde, niet-giftige stoffen (vrij van BPA, cadmium, ftalaten, PVC en lood). De clips zijn gemaakt uit onbehandeld Duits beukenhout. De producten voldoen aan de Europese norm. Speenkoorden zijn erg multifunctioneel. Je kunt bijvoorbeeld een speenkoord bestellen om vast te maken aan een knuffeldoek. Hierdoor raakt je kleintje zijn favoriete knuffeldoek niet meer kwijt.

Haal een handig speenkoord in huis

Door een speenkoord bij ons te bestellen weet je altijd waar de speen van je baby is gebleven. Je vindt bij ons ook schattige speendoekjes. Door een speendoekje te bevestigen aan de speen van je kleintje, raak je de speen niet meer kwijt én heeft je baby er een schattig knuffeldoekje bij. Indien je vragen hebt, bereik je ons via babysenbijters@gmail.com.

Speenkoordjes

Sorteren op: