Een leuk speenkoord voor je baby bestellen

Ben jij op zoek naar een prachtig speenkoord voor je baby dat je eenvoudig online kunt bestellen? Bij ons vind je unieke speenkoorden die ervoor zorgen dat je de speen van je kleintje niet meer kwijtraakt. De speen valt bovendien minder snel op de grond, waardoor het koord voor meer hygiëne zorgt. Baby’s en Bijters maakt het mogelijk om een multifunctioneel speenkoord eenvoudig online te bestellen.

Kies ervoor om een veelzijdig speenkoord voor je baby bij ons te bestellen

Wanneer je besluit om een speenkoord voor je baby bij ons te bestellen, haal je een kwalitatief hoogstaand product in huis. De siliconen speenkoorden bestaan uit honderd procent gecertificeerde, niet-giftige stoffen (vrij van BPA, cadmium, ftalaten, PVC en lood). De clips zijn gemaakt uit onbehandeld Duits beukenhout. De producten voldoen aan de Europese norm, wat betekent dat ze 100% veilig zijn. De speenkoorden zijn bovendien erg multifunctioneel. Je kunt bijvoorbeeld een speenkoord bestellen om vast te maken aan de knuffeldoek van je baby. Hierdoor raakt je kleintje zijn favoriete knuffeldoek niet meer kwijt.

Haal een handig speenkoord in huis

Door een speenkoord bij ons te bestellen, weet je altijd waar de speen van je baby is gebleven. Bestel deze vandaag nog en ontvang het product binnen één tot drie dagen al in huis! Je vindt bij ons ook schattige speendoekjes. Door een speendoekje te bevestigen aan de speen van je kleintje, raak je de speen niet meer kwijt én heeft je baby er een schattig knuffeldoekje bij. Heb je vragen over onze speendoekjes, -koorden of andere producten? Je bereikt ons eenvoudig en snel via babysenbijters@gmail.com.