De mooiste BIBS speen bestellen

Wij maken het mogelijk om een prachtige BIBS speen voor jouw baby te bestellen. Bij Baby’s en Bijters vind je BIBS spenen in diverse kleuren. We bieden een ruim assortiment aan voor verschillende leeftijdscategorieën. Hierdoor vind je altijd een speen die bij de behoefte van jouw kindje past. De spenen zijn minimalistisch en hebben een retro uitstraling.

Gele speen

Welke BIBS speen ga jij bestellen voor je kleintje?

Het Deense merk heeft al ruim veertig jaar ervaring in het maken van spenen en heeft zich ontpopt tot expert in deze branche. Wanneer je besluit om een BIBS speen te bestellen, haal je een ecologische en duurzame speen gemaakt van natuurrubber in huis. Daarnaast zijn de items van BIBS BPA vrij en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnormen. De BIBS spenen buigen iets naar buiten. Hierdoor schuren ze niet tegen de huid van je baby en raakt de huid niet geïrriteerd. Combineer de spenen met een van onze speendoekjes en zorg ervoor dat jouw baby comfortabel is.

Maak een keuze uit diverse kleuren

Kies nu een van de prachtige kleuren spenen van BIBS. Combineer ze met een schattig speenkoordje en de look is compleet! Je hebt jouw bestelling binnen een tot drie dagen in huis. Heb je vragen over het Deense merk of onze andere producten, zoals onze unieke bijtringen? Of weet je niet welke BIBS speen je wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar babysenbijters@gmail.com en we helpen je graag met al je vragen!