Natruba bijtringen bestellen

Besluit vandaag nog om een van de bijzondere Natruba bijtringen te bestellen bij Baby’s en Bijters! Wanneer jouw kindje last heeft van het doorkomen van zijn of haar tandjes, biedt het bijtspeelgoed van Natruba dé oplossing. De bijtringen bevatten namelijk harde en zachte oppervlakten, waardoor jouw baby zelf ervaart wat het beste werkt om de pijn te verzachten. Ook andere bijtproducten, zoals bijtveren van Mama Luna®, vind je in de collectie. Ontdek het diverse aanbod.

Gele speen

Exclusieve Natruba bijtringen en Mama Luna® bijtveren bestellen

Door onze contacten met verschillende producenten en leveranciers in binnen- en buitenland, bieden wij je de mogelijkheid om bijtringen te bestellen die je bijna nergens anders in Nederland vindt. Zo kun je bij ons de unieke bijtringen en bijtfiguren van het Deense merk Natruba bestellen. Dit bijtspeelgoed is handgemaakt van natuurrubber uit Sri Lanka. Dit natuurlijke rubber is afkomstig van duurzame bosbouw. De producten zijn niet giftig, honderd procent natuurlijk, milieuvriendelijk en bevatten geen giftige stoffen. Naast bijtringen van Natruba kun je bij ons bijtveren van Mama Luna® bestellen. Deze bijtveren zijn exclusief verkrijgbaar bij Baby’s en Bijters. De bijtveren stimuleren de zintuigen van je baby door de verschillende vormen en structuren. Daarnaast masseren deze bijtproducten het tandvlees, waardoor pijn van doorkomende tandjes verlicht.

Kies de mooiste bijtringen voor jouw kindje

Bij ons kun je de meest unieke bijtproducten bestellen, waaronder de bijtringen van Natruba. Je krijgt jouw bestelde producten altijd binnen één tot drie dagen thuis bezorgd. Als je vragen hebt over de producten of merken die wij verkopen, stuur je een e-mail naar babysenbijters@gmail.com. Wij helpen je graag!