FRIGG speen kopen

Een FRIGG speen of fopspeen kopen, doe je het best in de webshop Baby’s en Bijters. Het Deense merk FRIGG is een goede keuze als je een kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle speen of fopspeen voor je baby zoekt. De spenen kenmerken zich door het prachtige Scandinavische ontwerp en het hoge comfort, en zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren.

Een FRIGG speen of fopspeen kopen: kies uit mooie, zachte kleuren

Kies je ervoor om een fopspeen van FRIGG te kopen, dan gun je je kleintje een speen van de allerbeste kwaliteit. De fopspenen van dit merk zijn gemaakt van natuurrubber en 100% veilig voor je kind. Er zitten twee luchtgaten in het schild van de speen, waardoor je kindje vrij door kan blijven ademen. Je kunt de spenen van FRIGG in allerlei prachtige, zachte kleuren kopen, zoals roze en diverse tinten beige. Wil je voorkomen dat je de speen zomaar kwijtraakt? Dan is het aan te raden om ook een speenkoord te bestellen. Door het koord, valt de speen niet zo snel meer op de grond. Lange zoektochten blijven daarmee bespaard én de speen blijft een stuk hygiënischer!

Ontdek ons aanbod aan duurzame spenen

Baby’s en Bijters is dé betrouwbare webshop waar jij heel eenvoudig een speen of fopspeen met bijpassend speendoekje van het Scandinavische merk FRIGG kunt kopen. Bestel je jouw favoriete speen vandaag nog, dan ontvang je deze binnen één tot drie dagen al in huis. Heb je vragen over onze producten? We beantwoorden ze graag. Je bereikt ons via babysenbijters@gmail.com.