FRIGG speen kopen

Het Deense merk FRIGG is een goede keuze als je een kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle speen voor je baby wilt kopen. De spenen kenmerken zich door het prachtige Scandinavische ontwerp en het hoge comfort. Je kunt een fopspeen van FRIGG in verschillende kleuren kopen bij Baby’s en Bijters. Ontdek het aanbod!

De kenmerken van een FRIGG speen die je in onze webshop kunt kopen

Kies je ervoor om een fopspeen van FRIGG te kopen, dan gun je je kleintje een speen van de allerbeste kwaliteit. De fopspenen van dit merk zijn gemaakt van siliconen of natuurrubber en daarom 100% veilig voor je kind. Er zitten twee luchtgaten in het schild van de speen, waardoor je kindje vrij door kan blijven ademen. Je kunt de spenen van FRIGG in allerlei prachtige, zachte kleuren kopen: van een fopspeen in de kleur roze tot een speen in diverse tinten beige. Als je ervoor wilt zorgen dat de fopspeen van FRIGG niet zomaar kwijtraakt, dan is het aan te raden om ook een speenkoord te kopen. De speen valt vervolgens niet zo makkelijk meer op de grond. Lange zoektochten blijven daarmee bespaard én de speen blijft een stuk hygiënischer!

Besluit vandaag nog om een fopspeen van FRIGG te kopen

Baby’s en Bijters is dé betrouwbare webshop waar jij heel eenvoudig een speen van het Scandinavische merk FRIGG kunt kopen. Bestel je jouw favoriete speen vandaag nog, dan ontvang je deze binnen één tot drie dagen al in huis. Wist je dat je bij ons ook verschillende babyspenen met knuffel kunt bestellen? Een leuke optie als je je kleintje extra wilt verwennen! Heb je vragen over onze producten? We beantwoorden ze graag. Je bereikt ons gemakkelijk en snel via babysenbijters@gmail.com.