Ontdek de mooiste Mushie swaddles voor jouw baby

Met de Mushie swaddles zorg je ervoor dat jouw baby comfortabel is. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van een ademende stof. Het ontwerp is modern en minimalistisch. Gebruik de swaddles om jouw kindje in te bakeren en af te drogen na het badderen. De doeken zijn ook zeer geschikt als omslagdoek bij het geven van borstvoeding.

Gele speen

Mushie swaddles beschermen jouw baby

De Mushie swaddles zijn al voorgewassen, waardoor je ze meteen kunt gebruiken om jouw baby te beschermen. Het Zweedse merk Mushie creƫert kwalitatief hoogstaande en originele producten die zo lang meegaan dat ze niet vervangen hoeven te worden. Dit komt omdat de producten worden gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en honderd procent biologisch katoen. De Mushie swaddles beschermen jouw baby en houden jouw kleintje lekker warm. De hydrofiele doeken zijn heerlijk zacht, en blijven zacht na iedere wasbeurt. Was de swaddles het liefst op een programma voor fijne was en doe ze niet in de droger.

Bestel bij ons de mooiste doeken

Wanneer je bij ons de meest unieke Mushie swaddles voor jouw baby bestelt, heb je deze binnen een tot drie werkdagen in huis. Heb je vragen over de hydrofiele doeken of andere producten die wij aanbieden, zoals onze duurzame bijtringen? Stuur dan gerust een e-mail naar babysenbijters@gmail.com. Wij helpen je graag verder!