Ontdek de mooiste Mushie swaddles voor jouw baby

Met de Mushie swaddles zorg je ervoor dat jouw baby comfortabel is. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van ademend, biologisch katoen. Het ontwerp is modern en minimalistisch. Gebruik de swaddles om jouw kindje in te bakeren of af te drogen na het badderen. De doeken zijn ook zeer geschikt als omslagdoek bij het geven van borstvoeding.

Gele speen

Mushie swaddles beschermen jouw baby en houden hem of haar warm

De Mushie swaddles uit ons assortiment aan babyverzorging zijn op een speciale manier voorgewassen, zodat de zachtheid van de doeken behouden wordt. Het Zweedse merk Mushie creëert kwalitatief hoogstaande en originele producten die zo lang meegaan dat ze niet vervangen hoeven te worden. Dit komt omdat de producten worden gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en honderd procent biologisch katoen. De Mushie swaddles beschermen jouw baby en houden jouw kleintje lekker warm. De hydrofiele doeken zijn heerlijk zacht, en blijven zacht na iedere wasbeurt. Was de swaddles het liefst op een programma voor fijne was en doe ze niet in de droger.

Bestel de mooiste doeken in onze webshop

Bestel je Mushie swaddles of andere producten voor jouw baby online, zoals een speendoekje of een badcape? Dan heb je deze binnen één tot drie werkdagen in huis. Heb je vragen over de hydrofiele doeken of andere producten die wij bij Baby’s en Bijters aanbieden, zoals de duurzame bijtringen? Stuur dan gerust een e-mail naar babysenbijters@gmail.com. Wij helpen je graag verder!