Onze Missie

Tijdens mijn zoektocht naar een verfijnde en veilige manier van afwerking van mijn bijtproducten stuitte ik op vele aanbieders van onveilig bijtspeelgoed. Dit drijft mij om te blijven ontwikkelen in de veilige afwerking van het bijtspeelgoed. Natuurlijk blijft het speelgoed en waarmee gespeeld wordt, kan slijtage of een defect voorkomen. Ondanks dat hoop ik bij te kunnen dragen aan markt waarin meer veilig speelgoed aangeboden wordt voor baby's en jonge kinderen.


Baby's & Bijters ontwerpt en vervaardigd siliconen bijtspeelgoed, waarbij veiligheid op nummer één staat. Daarnaast is er aandacht voor het ontwerp en de verschillende interesses van mama's, papa's, ooms, tantes, opa's en oma's etc. Voor ieder wat wils!

Baby's & Bijters draagt zorg voor het samenwerken met verschillende ondernemers in binnen- en buitenland, waarbij de veiligheid van de producten op nummer één staan. Daarnaast is er aandacht voor de originaliteit en het aanbieden van unieke en nieuwe producten, waarin Baby's & Bijters onderscheidend is ten opzichte van andere webshops.

Baby's en Bijters streeft naar het aanbieden van mooie en originele bijt- en babyproducten, waarbij veiligheid op nummer één staat!


Wat kan je verwachten?

  • Veilige producten: onbewerkt hout en siliconen kralen 100% vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.
  • Veilige knoopwijze: alle producten worden door mij persoonlijk, afgestemd op de behoefte van baby's en jonge kinderen en op een veilige manier afgewerkt. De bijtproducten worden op gespecialiseerde wijze en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vervaardigd. Maar natuurlijk kan alles kapot. Controleer daarom na ieder gebruik de producten op eventuele beschadigingen.
  • Origineel en stylish verantwoord: leuk natuurlijk dat de bijtproducten zo veilig zijn, máár het oog wil ook wat! Daarom is er voor ieder wat wils te vinden in de webshop en hoop ik zoveel mogelijk aan te sluiten bij ieders behoefte en wensen.
  • Prikkeling van de zintuigen en motoriek: door de verschillende structuren, kleuren en materialen wordt jouw kleintje uitgenodigd tot zien, voelen en spelen. Baby's & Bijters streeft ernaar om een breed assortiment aan te bieden, met afwisselende en prikkelende items. Een lust voor het oog, voor zowel de ouders als het kind!

Onze producten

Baby's en Bijters streeft naar het ontwikkelen van mooie en originele bijtproducten, waarbij veiligheid op nummer één staat! Heb jij een "gouden tip" om onze kwaliteit nog meer te verbeteren, laat het ons weten! 

Onze klanten

Baby's en jonge kinderen zijn de meest kritische klanten die er zijn. Heb jij een tevreden klant thuis? Laat het ons weten via een "tag" op Facebook of instagram. Wij zien graag tevreden klantjes voorbij komen!