Over Baby's & Bijters

Mijn naam is Laura, de trotse eigenaresse van Baby's & Bijters. Baby's & Bijters bestaat sinds maart 2019 als officiële onderneming. Eerder was ik kleinschalig al graag bezig met het ontwerpen van mooie, originele en vooral veilig bijtproducten voor baby's en kinderen.

Dit is begonnen door mijn jongste zoon Mats, inmiddels ruim 2 jaar. Hij had enorm veel last van het doorkomen van zijn tanden en kiezen, iets wat ik van mijn oudste zoon Fynn niet kende. Ik heb toen zelf een siliconen bijtring aangeschaft. Bij het schoonmaken hiervan, schrok ik enorm! De siliconen kralen waren slechts aan één dun draadje bevestigd met één simpele knoop. Ik dacht: "dat moet anders kunnen" en zo is Baby's & Bijters "geboren".

De maatschappij is continue in ontwikkeling en ik zie veel gebeuren in de wereld van het babyspeelgoed. Webwinkels met handgemaakte siliconen items zijn enorm "hot" op dit moment. Daarom wilde ik het anders doen; veiligheid, kwaliteit, maar vooral originaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik heb fijne samenwerkingen aan kunnen gaan met ondernemers in het binnen- en buitenland, waardoor ik jullie originele producten kan aanbieden die bij andere webwinkels niet of nauwelijks te krijgen zijn. Ik hou ervan om het verschil te kunnen maken in vergelijking met andere webshops en blijf continue alert op het aanbieden van nieuwe en unieke producten.

Waar staan wij voor ?

Baby's & Bijters streeft naar het aanbieden van mooie en originele bijt- en babyproducten, waarbij veiligheid op nummer één staat!

Als ouder / verzorger ben je zelf altijd verantwoordelijk om jouw kindje op een verantwoorde manier met het bijtspeelgoed van Baby's & Bijters te laten spelen. Ik hoop hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen, doordat mijn producten volledig zijn afgestemd op de behoefte van baby's en jonge kinderen en ik een veilige manier van afwerken heb doorgevoerd in het ontwikkelen van de bijtproducten. Daarnaast zijn de items van de samenwerkende ondernemers allemaal uitvoerig getest en gecertificeerd.

Alles om jouw zorgen uit handen te nemen en volop te kunnen genieten van jouw kleintje!