Over Baby's & Bijters

Mijn naam is Laura, de trotse eigenaresse van Baby's & Bijters. Baby's & Bijters bestaat sinds maart 2019 als officiële onderneming. Eerder was ik kleinschalig al graag bezig met het ontwerpen van mooie, originele en vooral veilig bijtproducten voor baby's en kinderen.

Dit is begonnen toen onze middelste zoon enorm veel last had van het doorkomen van zijn tanden en kiezen. Iets wat ik van onze oudste zoon niet kende. Ik heb toen een siliconen bijtring aangeschaft. Bij het schoonmaken hiervan, schrok ik enorm! De siliconen kralen waren slechts aan één dun draadje bevestigd met één simpele knoop. Ik dacht: "dat moet anders kunnen" en zo is Baby's & Bijters "geboren".

Gestart als uit de hand gelopen hobby en inmiddels een heuse webshop waarbij veiligheid, duurzaamheid en eerlijke producten, voorop staan. Handmade producten bied ik nauwelijks meer aan, maar ik vind het een enorme uitdaging om voor jullie een zo mooi mogelijk mix neer te zetten van waardevolle producten voor jou en jouw kleintje(s).

 

Waar staan wij voor ?

Baby's & Bijters streeft naar het aanbieden van mooie, duurzame en eerlijke baby- en kindproducten, waarbij veiligheid op nummer één staat!