Slabbetjes tegen kwijlen

Slabbetjes tegen kwijlen zijn onmisbare producten in het dagelijks leven van jou en je kleine. Deze slabbetjes zijn namelijk zo ontwikkeld, dat deze het kwijl van je baby opvangen. Dat scheelt een flink aantal poetsbeurten! Je vindt in onze webshop verschillende soorten slabbetjes tegen het kwijlen van je baby. Bekijk het aanbod en zoek jouw favoriete exemplaren uit.

Diverse slabbetjes tegen het kwijlen voor jouw kleintje

Als je kindje gaat eten, is het altijd aan te raden om een slabbetje om te doen. Een slabbetje vangt namelijk kwijl op, waardoor de kleding van je kleine zoveel mogelijk beschermd is tegen vlekken. Bij Baby’s en Bijters hebben we ook een ruim aanbod aan slabbetjes met een handig ‘opvangkommetje’ aan de onderkant. Dit kommetje vangt etensresten op en zorgt ervoor dat deze niet op de grond vallen. Ideaal! Zoek je meer producten die je kindje kan gebruiken tijdens het eten? Bekijk dan ook eens het aanbod babybestek en siliconen drinkbekers.

Plaats direct jouw bestelling

Maak het eten en drinken met je baby een stuk comfortabeler door slabbetjes tegen het kwijlen te bestellen. Je merkt al snel dat je niet meer zonder kunt! Plaats je bestelling eenvoudig in onze webshop en ontvang deze binnen een tot drie dagen al in huis. Als je vragen hebt, helpen we je graag. Je bent altijd welkom om een e-mail te sturen naar babysenbijters@gmail.com.