HPA® Lanoline | Tepel crème | Borstvoeding | Lansinoh

€ 19,50
-21%

€ 15,50

Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

HPA® Lanoline van Lansinoh, de musthave voor iedere moeder als je het mij vraagt! Lansinoh’s HPA® Lanoline is ontwikkeld voor moeders die borstvoeding geven om pijnlijke tepels te verzorgen en te beschermen.

Gevoelige tepels komen vaak voor bij het geven van borstvoeding en zijn meestal het gevolg van een verkeerde aanleg van de baby aan de borst. Het is belangrijk dat de oorzaak van het probleem aangepakt wordt en in de tussentijd kan Lansinoh’s HPA® Lanoline de pijn verlichten. Het is klinisch bewezen dat de Lansinoh HPA® Lanoline gevoelige tepels helpt verzachten en beschermen.


Lansinoh HPA Lanoline is gemaakt van ultra-gezuiverde Lanoline die verfijnd is door een uniek proces waardoor het volledig veilig is. Onze Lanoline bevat geen conserveringsmiddelen of additieven en is dus van nature hypoallergeen. Het is dan ook het enige lanolineproduct dat de « British Allergy Foundation Seal of Approval » heeft gekregen.


Wat is Lanoline?

Lanoline is het vet dat voorkomt in de wol van schapen. De Lanoline van Lansinoh is een prachtig puur product, gezuiverd en geheel vrij van andere stoffen. Dit maakt dat het veilig gebruikt kan worden en je de Lanoline ook niet hoeft te verwijderen voor een voeding.


Gebruik

Verwarm een beetje Lanoline op de vingers en smeer het meteen na de voeding op de tepel en tepelhof. Herhaal zo vaak als nodig.


Daarnaast is de Lanoline ook super om te gebruiken bij kloofjes op je handen, schrale baby- en kinderwangetjes en als lippenbalsem. Wanneer je de Lanoline eenmaal in gebruik hebt wil je echt niets anders meer!