KidScents® GeneYus Roll-On | 10 ml | Young Living

€ 67,25
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

Deze olie is een musthave bij naar schoolgaande kinderen! De KidScents® GeneYus Roll-On zorgt voor een scherpe, frisse omgeving die perfect past bij de concentratie die er op school van onze kids wordt verwacht.

De KidScents® GeneYus Roll-On is een melange van vijftien etherische oliën en is speciaal geformuleerd om aan de behoeften van kinderen te voldoen. Van het klaslokaal tot het maken van huiswerk aan de keukentafel en daarna, deze prachtige olie staat voor ze klaar! Om het hoofdje te laten focussen en overmatige prikkelingen los te laten.


Deze olie is ook ontzettend fijn bij kinderen die veel nadenken en waarbij het hoofdje nooit stil staat. Deze olie kan jouw kind ondersteunen om meer rust in het hoofd te ervaren en hierdoor meer ontspannen de dag door te komen. Het zal jouw kind helpen om positieve gedachten en denkwijze te bevorderen, zelfs wanneer jouw kind moe is en de gedachten alle kanten op gaan door overmatige stimulatie. (overprikkeling)

Waarschijnlijk voor vele ouders te herkennen, het (overmatig) drukke gedrag aan het einde van de dag.


Deze melange van onder andere, cederhout, heilig hout en mirre met aardende geur ondersteunt een duidelijke, geruststellende sfeer en focus.


Hoe gebruik ik deze olie voor mijn kind?

  • Breng aan door zachtjes te rollen; kuiltje van je nek, achter de oren, polsen en/of hartstreek.
  • Breng aan op het favoriete potlood van je kind. Door aan het potlood te ruiken zal je kind de moeilijke lesstof makkelijker tot zich nemen.
  • Rol en masseer onder elke voet voor een goede nachtrust.
  • Geef een klein rollertje aan je kind mee naar school, zodat hij/zij deze naar behoefte kan gebruiken.


Heb je een vraag over de olie, bijvoorbeeld over de werking of het gebruik?

Stel hem gerust! Je kunt mij mailen op babysenbijters@gmail.com of een berichtje sturen op Instagram @babysenbijtersnl