Natruba bad- en bijtpauw - groen

€ 17,50
-57%
€ 7,50
Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

Wow, wat zijn ze mooi! Deze prachtige bijtringen van het Deense merk Natruba. Geweldig bijtspeelgoed en ideaal om op te kauwen bij doorkomende tandjes.


Speciaal ontworpen voor eenvoudige grip voor kleine handjes en geeft perfecte verlichting voor pijnlijk tandvlees. De bijtring beschikt over verschillende oppervlakte, waardoor de zintuigen geprikkeld worden. Daarnaast bevat de bijtring zowel zachte als hardere oppervlakten, waardoor jouw kleintje zelf kan kiezen wat het beste werkt voor pijnlijk tandvlees.


Het prachtige bijtspeelgoed van Natruba is handgemaakt uit natuurrubber uit Sri Lanka, afkomstig van duurzame bosbouw. Zorgvuldig met de hand gebeeldhouwd & handbeschilderd met kleurstoffen van voedingskwaliteit.

Alle producten van Natruba zijn volledig natuurlijk, milieuvriendelijk en niet-giftig (vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosaminen). En zonder gaatje, wat betekent dat er zich geen schimmels en bacteriën in het bijtspeelgoed kunnen verzamelen.


Veilig en verantwoord speelgoed, wat er ook nog eens geweldig uitziet!


Het verhaal van Natruba
Het Deense familiebedrijf Natruba – afkomstig van het kleine eiland Bornholm – wordt gerund door Kasper & Line. In 2016 veranderde er iets in hun leven, de geboorte van hun eerste kindje. Met deze geboorte ontstond een onbekende liefde en sterke behoefte om te beschermen. Het gevoel dat iedere ouder kent, toch?

Zoals de meeste nieuwe ouders maakten zij zich zorgen. Over van alles! Maar vooral toen de natuurlijke behoefte om alles wat ze kon in haar mond te stoppen begon. Bezorgd zochten Kasper & Line naar veilig, chemicaliënvrij speelgoed. Het kleine assortiment veilige speelgoed dat zij vonden zij echter maar ongeïnspireerd en saai.

Overweldigd door inspiratie en de wens om het beste en veiligste speelgoed voor hun kindje te ontwerpen en te produceren, zochten zij in milieuvriendelijke grondstoffen naar het perfecte materiaal ...


En zo is het prachtige merk Natruba ontstaan!