Speelklei | Orange | Natuurlijke ingrediënten | Invitation to Imagine

€ 6,95
-93%
€ 0,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

De speelklei van Ivitation to Imagine, aantrekkelijk om te zien en super uitnodigend om mee te spelen!


Door de prachtige kleuren en subtiele geuren worden kinderen al snel uitgenodigd om met deze mooie speelklei aan de slag te gaan. De klei is zacht en super goed kneedbaar. Daarnaast heeft iedere kleur zijn eigen geurtje, doordat er essentiële olie aan de klei is toegevoegd.

De klei is een prachtige vorm van sensorisch open einde speelgoed. Het vormt de basis van vele zintuigelijke thema's en nodigt uit om tot spel te komen. Tegelijkertijd wordt de fijne motoriek en spierkracht geoefend door het kneden en vormgeven van de klei.


De klei is gemaakt van natuurlijke materialen, helemaal veilig voor jouw kind! De klei is CE-gecertificeerd en in een onafhankelijk laboratorium getest.


Eigenschappen:

- Potje speelklei van 200 gram

- Vrij van conserveermiddelen

- Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

- De klei gaat na openen ongeveer 6 maanden mee, blijft soepel en droogt niet uit


Ingrediënten: tarwe, meel, zout, room van wijnsteen, plantaardige olie, voedselkleurstof, voedselaroma of essentiële olie. Kan mogelijk sporen van noten of andere allergenen bevatten.


De speeldeeg is CE-gecertificeerd en onafhankelijk in het laboratorium getest. Het is smaakveilig, dus maak je geen zorgen als het in kleine mondjes terechtkomt, het is niet giftig. Het is speelgoed en heeft een hoog zoutgehalte en is niet bedoeld voor consumptie. De speelklei wordt aanbevolen voor kinderen van 36 maanden (3+) en ouder en moet worden gebruikt onder direct toezicht van een volwassene.


Als de speelklei een tijdje niet gebruikt wordt, kan het zoutkristallen vormen op het oppervlak. Dit is volkomen normaal en verdwijnt als je ermee speelt. Mocht de speelklei onverhoopt toch droog zijn geworden, voeg dan een beetje water of kokosolie toe.