Verzachtend Postpartum Kompres | Warm & Koud | Lansinoh

€ 15,50
-26%

€ 11,50

Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

Het prachtige merk Lansinoh heeft een mooi product op de markt gebracht, die eigenlijk iedere hoogzwangere of net bevallen vrouw in haar uitzet zou moeten hebben!

Dit verzachtende postpartum kompres is te gebruiken om te koelen of te verwarmen.

Het is geen echt kraamverband in de zin dat het bloed en stolsels op neemt, maar het vervangt eigenlijk de bevroren zakjes appelstroop of kruiken en warme washandjes.

Vooral een stukje gemak om het leven van de bevallende vrouw en net bevallen vrouw wat prettiger te maken.


Hoe werkt het?

De warmte en kou verzacht de pijn na de bevalling dankzij de thermisch actieve microparels. Het kompres is buigzaam en flexibel, waardoor het erg prettig is in gebruik. Met TheraPearl® ColorSmart™ technologie, de microparels in het kompres worden wit als ze koud worden en paars als ze warm worden. Specifiek ontworpen voor de kraamperiode!


Koud gebruik:

De meeste moeders ervaren pijn of ongemak bij het perineum gedurende de eerste 2 à 3 weken na de bevalling, vooral tijdens het lopen, zitten of plassen.

Als de hechtingen genezen, kunnen ze licht gaan irriteren, wat kan leiden tot jeuk of een trekkend gevoel.

Dit kompres verzacht pijn en ongemakken bij hematomen, pijn na een keizersnede of bij aambeien. Het kompres moet gedurende 4 uur in de de diepvries afkoelen voor gebruik. Het kompres blijft soepel en beweeglijk en past zich aan aan elke vorm van het lichaam.


Warm gebruik:

Het postpartum kompres kan ook warm gebruikt worden op de buik. Na het opwarmen in de magnetron, zal de zachte warmte de krampen en naweeën verminderen die vaak voorkomen na de bevalling. Bij gebrek aan een magnetron kan het kompres ook in een pannetje met warm water opgewarmd worden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.


Voor een ultiem comfort is het belangrijk om het kompres in de (wegwerp) beschermhoes te leggen en niet direct op de blote huid. Dit is tevens voor een betere hygiëne.

Mits uw arts of verloskundige anders voorschrijft, kunt u het verzachtende kompres gebruiken gedurende maximum 20 minuten. Wacht ten minste een uur na elk gebruik alvorens het verband opnieuw te gebruiken. Controleer altijd de temperatuur alvorens het kompres te gebruiken.


1 herbruikbaar postpartum kompres (flexibel) en 12 wegwerphoesjes voor een hygiënisch en comfortabel gebruik.


Zonder BPA, BPS, ftalaten, lood of latex.